Translate

Translate

dimecres, 27 de gener del 2016

Celebrem SANT ENRIC i el diada la PAU!!!


Aquest any ens vam reunir tots els alumnes de l'escola per celebrar dues festes molt importants: El dia de la Pau i Sant Enric.
De bon matí tots els alumnes ens vam trobar al pati per dir NO a la violència i SÍ a la PAU.
Els més petits portaven les mans de color blanc, l'alumnat i professorat més gran van llegir diferents compromisos entorn la PAU i per finalitzar vam escoltar l'himne oficial per la pau de l'UNESCO de Lourdes Borrell i després vam donar pas a la festivitat de Sant ENRIC!!!
















En aquest dia especial tota l'escola va inaugurar l'oratori!



Els alumnes de Batxillerat han treballat la figura de Sant Enric com a transformador de la societat. Per això els professors vam proposar uns tallers.
El primer taller reunia als alumnes de Batxillerat i en petits grups havien de buscar d'un grup de frases de Sant Enric aquelles que tinguessin un significat de caràcter transformador per als alumnes.
Un segon taller se situava al Raval. Per diferents recorreguts de la zona del centre buscaven fotos que es relacionessin amb les frases, paraules de Sant Enric més insiradores. El taller va acabar al Museu marítim.
El tercer taller es farà amb una exposició fotogràfica de com veuen els nostres alumnes veuen el 4t i món i com ho poden transformar tot tenint en compte els tallers anteriors, també assistiran a una xerrada formativa sobre aquest tema.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada